Prachtig! Zó zagen Leontine en Marco Borsato er negentien jaar geleden uit op hun trouwdag

Leontine

Het stel is nog steeds dolgelukkig met elkaar!

Echte liefde: de twee waren pas drie maanden samen toen Marco zijn Leontine ten huwelijk vroeg en inmiddels zijn de twee al ruim negentien jaar getrouwd. De tortelduifjes gaven elkaar op 22 mei 1998 het jawoord in het idyllische Venetië en zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Hoe het verliefde stel er destijds uitzag? Verliefd!

Doordat stellen steeds vaker gaan scheiden, lijkt het bijna alsof een lang en geslaagd huwelijk een illusie is. Leontine en Marco Borsato bewijzen intussen het tegendeel, want het stel is al meer dan negentien jaar getrouwd. Ondanks dat ze de liefde van hun leven in elkaar vonden, was het niet meteen liefde op het eerste gezicht.

Liefde op het derde gezicht
Leontine en Marco ontmoetten elkaar voor het eerst toen Leontine nog bij het Rad van Fortuin werkte. Op de avond dat ze elkaars wegen voor het eerst kruisden, reikte de presentatrice de populaire zanger een award uit.
 De vonk vloog er toen nog niet vanaf, want beiden hadden op dat moment nog een relatie. “Toen ik hem voor de tweede keer ontmoette, had ik al twee jaar geen relatie en hij was ook net weer alleen. We spraken met elkaar af en na een keer of twee, drie wisten we allebei dat het serieus was”, vertelt Leontine in een interview met Libelle.

Trouwen
Echter was het voor de twee ontzettend moeilijk om af te spreken, omdat ze allebei bekende Nederlanders zijn. Voor ze het wisten zat de roddelpers er meteen bovenop. Desalniettemin wist Marco al snel dat het ware liefde was, want hij ging al snel op één knie voor zijn droomvrouw. “Na drie maanden vroeg Marco me ten huwelijk. In die tijd presenteerde ik het programma Snowmagazine voor Veronica, dus van die drie maanden was ik ook nog anderhalve maand in het buitenland. Dat zegt toch wel iets over hoe zeker we van onze zaak waren.”

Marco is nog steeds Leontine’s rots in de branding. Zo was hij haar grote steun toen haar moeder een paar maanden geleden overleed. Bekijk hieronder de dolgelukkige kiekjes van het kersverse echtpaar in 1998!

Bron: Story en Libelle | Beeld: archief

18 jaar getrouwd met de liefste ?? #liefdevanmijnleven #tothemoonandback #loveyou ?? @borsato

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Vandaag al 19 jaar getrouwd met deze mooie lieverd in voor en tegenspoed! @leontineborsato liefde van mijn leven!

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op